Table of Contents
RSS Feed(外部リンク)
MOVIE
YouTubeチャンネルApronから「日本のミルクパン|ショクパン|Apron」が配信されました。
立方体の可愛い食パンを作る様子なのですが、材料と機材、時間と根気と腕力さえあればできそうですよね。
自分好みにカスタマイズできそうというのが大きいというか、材料と機材を揃えるよりもお店で買った方が安いとは思うのですが、それ以上に楽しそうというか。
ちなみに、パンの型って売っているんですね、頑張って朝作ればおウチがいい匂いがしそうというか、少し作ってみたいなと思いました。
概要
生地に入れるぬるま湯の牛乳の量は140mlが正解です。動画にある40mlは間違いです。
日本のミルクパン|ショクパン|アプロン
湯だね生地
小麦粉 25g / 大さじ2
ホットミルク 40ml
ドウフ
はちみつ 20g / 大さじ1
ぬるま湯の牛乳 140ml
インスタントイースト 2.5g
小麦粉 240g / 1,3/4cup
砂糖 15g / 大さじ2
塩 2.5g / 小さじ1/2
ホイップクリーム 30ml
無塩バター 15g / 大さじ1杯パンサイズ 10×10cm 2
190℃のオーブンで30~35分焼成する。
Hi friends, sorry for the mistake, the correct amount of lukewarm milk in the dough is 140ml, 40ml shown in the video is wrong
Japanese Milk Bread|Shokupan|Apron
Japanese Milk Bread|Shokupan|Apron
YUDANE DOUGH
Flour 25g / 2Tbsp
Hot milk 40ml
DOUGH
Honey 20g / 1Tbsp
Lukewarm milk 140ml
Instant yeast 2.5g
Flour 240g / 1,3/4cup
Sugar 15g / 2Tbsp
Salt 2.5g / 1/2tsp
Whipping cream 30ml
Unsalted butter 15g / 1Tbsp
Pan Size 10x10cm 2
Bake at 190°C / 370°F for 30-35 minutes
Thanks for watching!
If you like this video, please like, share and subscribe to my channel
Remember to click on the bell to get the latest video of Apron!
My Channel
https://www.youtube.com/c/Apronyoutube/
Blog
http://www.withapron.com/
All my videos will only be uploaded to my YouTube channel
Prohibit unauthorized theft, secondary editing and re-uploading of my
videos on YouTube and other platforms
#Bread